Tarieven

Tarieven per 01-01-2023
Dansles   1 x per week les   20,00 euro per maand 
Dansles   2 x per week les   30,00 euro per maand

Het inschrijfgeld is eenmalig 10,00 p.p. voor nieuwe leden.

Automatisch incasso
Het lesgeld wordt door middel van doorlopende euro-incasso SEPA geïncasseerd. Hiervoor tekent u een machtigingsformulier voor de start van de lessen. Wij incasseren het bedrag elke maand vóór of rond de 1e van de maand van uw bankrekening. Zonder schriftelijke opzegging wordt de overeenkomst stilzwijgend verlengd.


Kan ik een gratis proefles volgen?
Ja, iedereen mag één gratis proefles mee doen voordat hij/zij zich als lid in hoeft te schrijven. Lijkt het je na de proefles leuk om wekelijks mee te dansen, dan kun je aan het eind van de les een inschrijfformulier meenemen en deze de volgende les ingevuld inleveren.


Uitschrijven
Er is een opzegtermijn van toepassing van 1 kalendermaand.
De uitschrijving dient uiterlijk voor de 25ste van de maand binnen te zijn. Uitschrijven kan uitsluitend via de mail. Na het versturen van de uitschrijving krijgt u een ontvangstbevestiging.


Stichting leergeld
Het is mogelijk om gebruik te maken van Stichting leergeld voor ouders die het financieel wat moeilijker hebben. Stuur gerust een email voor meer informatie.


Aansprakelijkheid
Anne’s Dancing is niet aansprakelijk voor letselschade, verlies, diefstal en/of beschadigingen van eigendommen van de leerlingen